sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Salami!

Käytiin Tiinan kanssa tapaamassa muutamaa kaveria Tampereella ennen joulua. Siellä oli paritkin joulumyyjäiset menossa ja tykkään katsella ihmisten tekemiä juttuja, joten oli varsin mukavaa kierrellä niissä. Yksi täti halusi ehdottomasti ottaa kuvan meistä ja lupasi lähettääkin sen  (en tiedä mitä sille sitten lopulta kävi), ja vaikka se jatkuva pällistely ja pakollinen asusta keskustelu alkaa välillä tympiä on ihanaa kun voi piristää muiden päivää omalla pukeutumisella! :) Löysin mukavasti myös joululahjoja kavereille joten oli varsin kannattava reissu! Käytiin lopuksi vohvelikahvilassa syömässä vatsat ihan pulleiksi. Otin tällä kertaa makean letun ja vaikka maha olikin täysi niin hetken päästä teki mieli hirveästi jotain suolaista ruokaa.. taidan jatkossa pitäytyä niissä suolaisissa pannareissa vaikka olihan tuo makea ihan törkeän hyvää!

I went to Tampere to meet some friends before Christmas.There was couple of market events going on so we decided to go to see what they were offering. I bough some gifts to friends and some truffles to my mom. Last we went to eat at waffle café, I took a mocha flavoured this time. It was really good but I think I'm going take the salty one next time since afterwards I really just wanted to go eat some food though I was so full already!

Tässä aluksi kuvia Tallipihan joulumyyjäisistä:

Aasit on tosi söpöjä mutta tää vaikutti aika elämäänsä kyllästyneeltä sillä se  vaan  veti rinkiä eikä jaksanu yhtään kiinnostua meidän rapsutus yrityksistä. 

Myynnissä oli vaikka mitä hienoa, esimerkiksi  muffinssineulatyynyjä. Tosin  ne eivät aivan vetäneet vertoja teekuppineulatyynylleni jonka ostin viimekeväänä eräistä myyjäisistä Hämeenlinnassa. 

Ihana ihana suklaapuoti! Ostin tryffeleitä äitille joululahjaksi ja yhden itselle maistettavaksi. ;)

Nää vedin vohvelikahvilassa, otin mokkavohvelin.<3

Oli aamulla jotenkin joulufiilikset joten päädyin tämmöiseen joulukuusenmyyjä-asuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti