keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Narkako Gahiraima

Opiskelen Hamkissa muotoilijaksi, pääaineenani vaatesuunnittelu. Kolmannen vuosikurssin opiskelijat järjestävät vuosittain muotinäytöksen johon jokainen suunnittelija valmistaa 3-5 asukokonaisuutta. Meidän näytöksemme oli melkoisen massivinen sillä mukana oli kolmannen vuosikurssin vaatetuksen, jalkineen ja uutuutena tesktiilin opiskelijat, joten sisääntuloja oli reilu 150!

Omaan mallistooni hain inspiraatiota intialaisista jumalista, etenkin heidän muuntautumiskyvystään, siitä kuinka sama jumala voi olla sekä luoja että tuhoaja, hyvä sekä paha. Noo loppupeleissä jouduin muuttamaan mallistoani siten että muuntautuminen jäi melko vähälle ja vaatteissa näkyy lähinnä se tuhoaja puoli... taisi vanha gootti minussa päästä vähän valloilleen. :D Malliston nimi Narkako Gahiraima on nepalia ja se tarkoittaa Helvetin syövereistä.. ei mallistoni mitenkään erityisen helvetillinen ole, valitsin nimen ihan vain koska se kuulosti hyvältä. :P
 Tässä linkki Off the rails-näytöksen 1 osaan, video on useassa osassa sillä näytös oli niin pitkä, pelkkä vaatetuksen osio on kahdessa pätkässä, lisäksi on tekstiilin, jalkineen ja opiskelijoiden yhteistyömalliston Wetterhoff  Wintagen videot. Oma mallistoni näkyy tässä ekassa pätkässä. Bongaatteko yhtään julkkuja?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti